top of page
Byggetjenester

Velkommen til oss

Trenger du hjelp til tilbygg eller rehabilitering av din bolig? Vi er en bedrift med lang erfaring innen bransjen, med mange fornøyde kunder å vise til. Vi utfører alle typer jobber, tilbygg og rehabilitering.

MERO montasje AS utfører byggetjenester hovedsakelig på Nordmøre.

Ta kontakt for en hyggelig bryggeprat!

Monteringstjenester

Vi monterer kjøkken, baderom, gulv, vindu, dører, garasjeporter, garderobeløsninger og teromsløsninger.

Prosjektering og rådgivning

Vi kan håndtere alle aspekter av ditt prosjekt.

Fra idéfase til ferdigstillelse jobber vi sammen med deg for å sikre et godt sluttprodukt. Vi prosjekterer, rådgir og oppfører ditt prosjekt.

Sammen med sterke lokale leverandører sikrer vi den beste kvalitet for deg.

Fornøyde kunder

Vi tror at den beste markedsføring er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av størrelse på jobben.

Solid samarbeidspartner

Vi har godt innarbeidede rutiner, og et solid fotfeste i bransjen. Dette sammen med kontinuerlig utvikling gjør oss til en solid samarbeidspartner.

La fagfolk gjøre jobben

Våre fagfolk har lang erfaring fra de fleste oppdrag i bransjen, og vi jobber hardt for å alltid opprettholde en god kvalitet i arbeidet vi gjør.

Terrasse.

En solid og stødig terrasse trenger riktig forarbeid. Vi gjør hele jobben enten du skal ha terrasse på grunn, på taket, eller som en del av huset ditt.  Vi fundamenterer og støper søyler dersom det er behov.

Vinterhage/ Hagestue

Vi har lang erfaring med oppføring av vinterhager og hagestuer. Vi har gode tips, råd og ideer til hvordan du kan få din nye hagestue. Kontakt oss i dag!

Snekkertjenester

Våre tilbyr alle typer tømrerarbeid fra oppussing og rehabilitering av eksisterende bygg til oppføring av nybygg, tilbygg, og gulvlegging og vindusskift.

bottom of page